Manavgat'ta Kadın Cinayeti: Banu Uzun Eski Eş Tarafından Tabancayla Vurularak öldürüldü

Antalya Manavgat'ta Kadın Cinayeti, Otelde kat görevlisi olarak çalışan 2 çocuk annesi Banu Uzun'un boynundan tek kurşunla vurularak öldüğü belirlendi.

Manavgat ilçesinde yaşanan üzücü bir olayda, 2 çocuk annesi bir kadın, 2 yıl önce ayrıldığı eşi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki ifade işlemleri sürüyor.

112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen bir ihbar, sağlık ve Manavgat Emniyet İlçe Müdürlüğü ekiplerini alarma geçirdi. Kavaklı Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın zemin kat dairesine giren ekipler, tek başına yaşayan 40 yaşındaki Banu Uzun'un cansız bedeniyle karşılaştı. Yapılan incelemeler sonucunda, otelde kat görevlisi olarak çalışan 2 çocuk annesi Banu Uzun'un boynundan tek kurşunla vurularak hayatını kaybettiği belirlendi. Uzun'un cenazesi, Manavgat Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekibi ve Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Şüpheli, cinayetin ardından Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından cadde üzerinde yakalandı. 2 yıl önce ayrıldığı ikinci eşi olan E.A. olduğu belirlenen şüpheli, olayda kullandığı tabancayla birlikte ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.