Ankara
KAPALI
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
ANASAYFA Gündem AK Parti, 2024 Yerel Seçimlerinde Uşak Belediye Başkan Adayını Açıkladı: Mehmet Çakın

AK Parti, 2024 Yerel Seçimlerinde Uşak Belediye Başkan Adayını Açıkladı: Mehmet Çakın

AK Parti, 2024 Yerel Seçimlerinde Uşak Belediye Başkan Adayı Açıklandı Mehmet Çakın 2024 Belediye başkanları seçimlerinde Uşak'da Ak partiyi temsil eden aday oldu.
yazar
Haber Bey
340
GÖSTERİM
AK Parti, 2024 Yerel Seçimlerinde Uşak Belediye Başkan Adayını Açıkladı: Mehmet Çakın

AK Parti, 2024 Yerel Seçimlerinde Uşak Belediye Başkan Adayını Açıkladı: Mehmet Çakın

AK Parti, 2024 yerel seçim hazırlıkları kapsamında Uşak Belediye Başkan adayı belirledi. Daha önce Uşak Belediye Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Çakın, bir kez daha AK Parti'den aday olarak seçmenlerin karşısına çıkacak. 31 Mart yerel seçimleri için aday belirleme çalışmalarının devam ettiği süreçte, AK Parti'nin diğer il ve ilçelerdeki belediye başkan adaylarını açıklayacağı toplantı öncesi, Uşak'ta Mehmet Çakın'ın adaylığı kesinleşti.

Önceki açıklamalarda aday tanıtım toplantısının, Kuzey Irak'ta yaşanan terör saldırısı nedeniyle ertelendiği belirtilmişti. Ancak, yeni toplantı tarihi olan 18 Ocak 2024 Perşembe gününe yaklaşıldıkça, adaylıkları açıklanacak isimlere telefon edilerek kararlar tebliğ edilmeye başlandı. Mehmet Çakın da sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla aday olacağını duyurdu ve "Uşak'ımız için ilk günkü heyecanla çalışmaya devam inşallah. Allah mahcup etmesin." ifadelerini kullandı.

UŞAK BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇAKIN: İŞTE YAŞAMI VE KARİYERİ

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Karaboyalık köyü nde dünyaya gelmiştir. İlköğrenimini tamamladıktan sonra Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde ortaöğrenimini sürdüren Çakın, 1997 yılında lise eğitimini başarıyla tamamlamıştır. Aynı yıl İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'ne kabul edilen Çakın, 2002 yılında mezuniyetini kutlamıştır. Mezuniyet sonrasında 2002-2004 yılları arasında Los Angeles'ta yüksek lisans eğitimini tamamlayan Çakın, 2004 yılında memleketi Uşak'a dönerek iş dünyasına adım atmıştır.

Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi'nde kurduğu tesislerle deri sektöründe kendine sağlam bir yer edinen Çakın, aynı zamanda çeşitli sivil toplum kuruluşlarında etkin rol alarak birçok sosyal projeye destek olmuştur. 2001 yılında AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları'nda kurucu yönetim kurulu üyesi olarak siyasi hayatına başlayan Çakın, 2017 yılında Cumhurbaşkanı tarafından AK Parti Uşak İl Başkanlığı görevine atanmıştır. Bu görevi belediye başkan aday adaylığına kadar başarıyla sürdüren Çakın, evli ve üç çocuk babasıdır. İngilizce diline hakim olan Çakın, hem iş dünyasındaki başarıları hem de siyasi kariyeriyle dikkat çekmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muharrem Tutuş, AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Olabilir!

Muharrem Tutuş, AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Olabilir!