Ankara
AÇIK
29°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce

KVKK

Haberbey.com Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası

1. Giriş

Haberbey.com olarak, ziyaretçilerimizin kişisel verilerinin korunmasına büyük önem vermekteyiz. Bu gizlilik politikası, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na ("KVKK") uygun olarak hazırlanmıştır ve web sitemizi ziyaret eden kullanıcılarımızın kişisel verilerinin nasıl toplandığını, işlendiğini ve korunduğunu açıklamaktadır.

2. Toplanan Kişisel Veriler ve Toplama Yöntemi

Kişisel veri, kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek bir kişiye ait her türlü bilgiyi ifade eder. Haberbey.com, kullanıcılarımızın web sitemizi ziyaretleri sırasında aşağıdaki kişisel verileri toplayabilir:

  • IP adresi,
  • Ziyaret tarihi ve saati,
  • Ziyaret edilen sayfalar,
  • Tarayıcı türü ve versiyonu.

Bu veriler, web sitemizin daha iyi hizmet vermesini sağlamak amacıyla otomatik olarak kaydedilir.

3. Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları

Toplanan kişisel veriler, aşağıdaki amaçlarla işlenebilir:

  • Web sitemizin kullanımını analiz etmek,
  • Kullanıcı deneyimini iyileştirmek,
  • Yasal yükümlülüklerimizi yerine getirmek,
  • Teknik sorunları tespit etmek ve çözmek.

4. Kişisel Verilerin Korunması ve Güvenliği

Haberbey.com, kişisel verilerin güvenliğini sağlamak için gerekli tüm teknik ve idari tedbirleri almaktadır. Kişisel veriler, yetkisiz erişimlere ve yasa dışı işlemlere karşı korunmaktadır.

5. Kişisel Verilerin Aktarılması

Haberbey.com, kişisel verileri üçüncü taraflara aktarmamaktadır. Ancak, yasal zorunluluklar veya resmi makamların talebi doğrultusunda, yasaların izin verdiği ölçüde kişisel verileri paylaşabiliriz.

6. Kişisel Veri Sahibinin Hakları

KVKK uyarınca, kişisel veri sahipleri aşağıdaki haklara sahiptir:

  • Kişisel verilerin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • KVKK'nın 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • Aktarılan verilerin üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler tarafından analiz edilmesi sonucu aleyhe bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğranılması halinde zararın giderilmesini talep etme.

7. Gizlilik Politikasında Değişiklikler

Haberbey.com, gizlilik politikasında zaman zaman güncellemeler yapma hakkını saklı tutar. Politikada yapılan değişiklikler web sitemizde yayınlandığı tarihte yürürlüğe girer.

8.Kişiye Özel Reklamlar

Haberbey.com, kullanıcı deneyimini iyileştirmek ve daha alakalı içerikler sunmak amacıyla kişiye özel reklamcılık uygulamalarını kullanabilir. Bu uygulamalar, kullanıcıların web sitemizdeki davranışlarına (örneğin ziyaret edilen sayfalar, tıklanan bağlantılar) dayanarak kişiselleştirilmiş reklam içerikleri sunmamıza olanak tanır.

Kişiye Özel Reklamların Toplanması ve Kullanımı:

  • Kullanıcılarımızın web sitemizdeki etkileşimleri, reklam verenlerimizle paylaşılmadan önce anonimleştirilir.
  • Kişisel veriler, yalnızca kullanıcının açık rızası alındıktan sonra işlenir ve kişiye özel reklamlar için kullanılır.
  • Kullanıcılar, kişiye özel reklamcılığa katılmayı seçebilir ve bu tercihlerini istedikleri zaman güncelleyebilirler.

Kullanıcı Onayı ve Tercihleri:

  • Web sitemizi ilk ziyaretinizde, kişiye özel reklamların kullanımına ilişkin bir onay istem formu ile karşılaşacaksınız.
  • Kullanıcılar, kişiye özel reklamcılığa onay verme veya bu tür reklamları reddetme seçeneğine sahiptir.
  • Kullanıcılar, daha sonra [Ayarlar] menüsünden kişiye özel reklam tercihlerini değiştirebilirler.

Gizlilik ve Veri Koruma:

  • Kişiye özel reklamcılık uygulamalarımız, kullanıcıların gizliliğine ve kişisel verilerin korunmasına yönelik yüksek standartlara uygun olarak tasarlanmıştır.
  • Kullanıcı verileri, yalnızca gerekli ve uygun güvenlik önlemleri alınarak işlenir.
  • Kişiye özel reklamlar, yalnızca kullanıcının ilgi alanlarına göre düzenlenir ve kişisel verilerin üçüncü şahıslarla paylaşılmasını içermez.
  •  

9. İletişim

Kişisel verilerinizle ilgili sorularınız için iletisim@haberbey.com adresi üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.