Ankara
KAPALI
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
ANASAYFA SPOR Başakşehir - Fenerbahçe Maçı Canlı izle Hd Şifresiz Kesintisi Maç İzle

Başakşehir - Fenerbahçe Maçı Canlı izle Hd Şifresiz Kesintisi Maç İzle

Başakşehir - Fenerbahçe Maçı Canlı izle Hd Şifresiz Kesintisi Maç İzle, link Beinsports CANLI İZLE Taraftarium24 Selçuksports Justin Tv
yazar
Güven KOCAAVCI
1420
GÖSTERİM
Başakşehir - Fenerbahçe Maçı Canlı izle Hd Şifresiz Kesintisi Maç İzle

Trendyol Süper Lig'de büyük bir heyecan yaşanıyor. 22. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Başakşehir'i kendi sahasında ağırlayacak. Abdülkadir Bitigen'in düdük çalacağı bu önemli maç, Fatih Terim Stadyumu'nda gerçekleşecek. Zirve yarışını yakından ilgilendiren bu müsabakada Fenerbahçe, Başakşehir karşısında 7 puanlık bir avantaja sahipken, Başakşehir ise 4 puan geride bulunuyor.

Futbolseverler, maçın yayın saati, hangi kanalda yayınlanacağı ve muhtemel 11'leri hakkında bilgi almak için arama motorlarını aktif bir şekilde kullanıyorlar. Maç, 24 Ocak Çarşamba günü saat 20:00'de başlayacak ve beIN Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Başakşehir'in muhtemel 11'inde Volkan, Dubois, Duarte, Ba, Lima, Onur, Berkay, Josef, Figueiredo, Deniz, Piatek isimleri yer alırken, Fenerbahçe'nin muhtemel 11'inde ise Livakovic, Mert, Bonucci, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Krunic, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko isimleri sahaya çıkması bekleniyor. Futbol tutkunları, bu mücadeleyi heyecanla bekliyor ve takip etmek için sabırsızlanıyor.

32. RANDEVU

Süper Lig tarihinde bugüne kadar 31 kez karşı karşıya gelen Fenerbahçe ile Başakşehir arasındaki rekabet, sarı-lacivertlilerin 17 galibiyeti, turuncu-lacivertlilerin 11 galibiyeti ve 3 beraberlikle şekillendi. Bu müsabakalarda Fenerbahçe 46 gol atarken, Başakşehir ise 33 kez fileleri havalandırdı. Ligin ilk yarısında Kadıköy'de oynanan maçı Fenerbahçe 4-0 kazandı.

Fenerbahçe, bu sezon deplasmanda 10 maça çıktı ve Samsunspor, MKE Ankaragücü, Alanyaspor, Kasımpaşa, Pendikspor, Beşiktaş, Kayserispor, İstanbulspor ve Gaziantep FK'yı mağlup ederek 28 puan topladı. Dış sahada en fazla puan toplayan takım olan Fenerbahçe, deplasmanda oynadığı maçlarda rakip fileleri 24 kez havalandırdı.

Başakşehir'de Patryk Szysz ve Emmanuel Dennis'in sakatlıkları devam ederken, Dimitris Pelkas, Serdar Güler ve Mehdi Abeid'in durumları maç saatinde netlik kazanacak. Edgar ve Jerome Opoku'nun milli takım ve ceza nedeniyle forma giyemeyeceği maçta, Joao Figuerido sarı kart sınırında bulunuyor. Figuerido'nun sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşeceği maç, 23. haftada deplasmanda Konyaspor ile oynanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rusya'da 4.1 Büyüklüğünde Deprem Oldu

Rusya'da 4.1 Büyüklüğünde Deprem Oldu