Ankara
KAPALI
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
ANASAYFA SPOR Galatasaray - Ümraniyespor Kupa Maçı Canlı Şifresiz izle

Galatasaray - Ümraniyespor Kupa Maçı Canlı Şifresiz izle

Galatasaray - Ümraniyespor Ziraat Türkiye Kupası'nda Karşı Karşıya Geliyor! İşte Maç Tarihi, Saati ve Yayın Bilgileri, Maç, 18 Ocak Perşembe günü saat 21.00'de Rams Park'ta başlayacak. Hakem Burak Pakkan'ın yöneteceği
yazar
Haber Bey
369
GÖSTERİM
Galatasaray - Ümraniyespor Kupa Maçı Canlı Şifresiz izle

Galatasaray - Ümraniyespor Ziraat Türkiye Kupası'nda Karşı Karşıya Geliyor! İşte Maç Tarihi, Saati ve Yayın Bilgileri

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur heyecanında, Türk futbolunun köklü takımlarından Galatasaray ile Ümraniyespor, kritik bir mücadelede karşı karşıya gelecek. Futbolseverler, bu zorlu karşılaşmanın detaylarını merakla bekliyor. İşte Galatasaray - Ümraniyespor maçının tarihi, saati ve hangi kanalda yayınlanacağına dair önemli bilgiler.

Türk futbolunun önemli turnuvalarından biri olan Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. Tur'un heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Galatasaray, evinde Ümraniyespor'u ağırlayacak ve bir üst tura yükselmek için mücadele edecek.

Maç, 18 Ocak Perşembe günü saat 21.00'de Rams Park'ta başlayacak. Hakem Burak Pakkan'ın yöneteceği karşılaşmayı takip eden futbolseverler, heyecan dolu anları ekrana kilitlenecek. Maçın yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Anıl Usta üstlenecek, dördüncü hakem ise Ömer Faruk Turtay olacak.

Galatasaray - Ümraniyespor mücadelesi, futbol tutkunlarının heyecanla beklediği bir karşılaşma olacak. Maçın yayın bilgileri için ise Türk futbolseverleri, 18 Ocak Perşembe akşamı hangi kanalın ekranına kilitlenmeleri gerektiği konusunda merak içinde bekliyor. Türkiye'nin önde gelen spor kanallarından biri tarafından ekranlara taşınacak olan mücadele, futbolseverlere nefes kesen anlar yaşatacak.

Galatasaray, Rotasyonla Ümraniyespor Karşısında! 

İşte Okan Buruk'un Muhtemel 11'i

Galatasaray Futbol Takımı, hafta sonu oynanacak lig maçına odaklanırken, Teknik Direktör Okan Buruk'un kadroda rotasyona gitmesi bekleniyor. Takımın güçlü kadrosuyla Ümraniyespor'a karşı mücadele edeceği maç öncesinde, Okan Buruk'un tercih edeceği muhtemel 11 merak konusu oldu.

Tecrübeli teknik adam Okan Buruk'un sahaya, Günay Güvenç, Ali Turap, Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Kazımcan, Berkan, Eyüp Aydın, Barış Alper, Kerem Demirbay, Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu 11'ini sürmesi bekleniyor. Galatasaray, Ümraniyespor'u aşarak Ziraat Türkiye Kupası'nda adını son 16 turuna yazdırmayı hedefliyor.

Sarı kırmızılı ekip, Ümraniyespor engelini yüksek performans ve skor avantajıyla geçerek kupada bir üst tura çıkmayı amaçlıyor. Okan Buruk'un tercih edeceği oyuncu kadrosu, futbolseverler tarafından büyük bir merakla beklenirken, maçın heyecanı Galatasaray taraftarını bir kez daha coşturacak gibi görünüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AK Parti, 2024 Yerel Seçimlerinde Uşak Belediye Başkan Adayı Açıklandı

AK Parti, 2024 Yerel Seçimlerinde Uşak Belediye Başkan Adayı Açıklandı