Ankara
KAPALI
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
ANASAYFA SPOR Yeni Sponsor: Yünsa ve Galatasaray Spor Kulübü Arasında Güçlü Bir İş Birliği Başlıyor

Yeni Sponsor: Yünsa ve Galatasaray Spor Kulübü Arasında Güçlü Bir İş Birliği Başlıyor

Yünsa ve Galatasaray Spor Kulübü Arasında Güçlü Bir İş Birliği Başlıyor, Galatasaray Spor Kulübü, Avrupa'nın lider üst-segment yünlü dokuma kumaş üreticisi olan Yünsa ile heyecan verici bir sponsorluk anlaşması imzaladı.
yazar
Haber Bey
192
GÖSTERİM
Yeni Sponsor: Yünsa ve Galatasaray Spor Kulübü Arasında Güçlü Bir İş Birliği Başlıyor

Yünsa ve Galatasaray Spor Kulübü Arasında Güçlü Bir İş Birliği Başlıyor

Galatasaray Spor Kulübü, Avrupa'nın lider üst-segment yünlü dokuma kumaş üreticisi olan Yünsa ile heyecan verici bir sponsorluk anlaşması imzaladı.

Yünsa'nın Gurur Dolu Sponsorluk Yolculuğu
Yünsa Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sürmegöz ve Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek'in katılımıyla Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park'ta gerçekleşen imza töreni, iki güçlü kuruluşun iş birliğinin resmi başlangıcını simgeliyor. Bu anlaşma kapsamında Yünsa, 2023-2024 sezonunda Galatasaray Futbol Takımı formasının sağ kol sponsoru olacak.

Yünsa'dan Spora Destek
Törende konuşan Yünsa Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sürmegöz, Galatasaray Futbol Takımı'nın sponsoru olmaktan büyük gurur duyduklarını belirtti. Sürmegöz, konuşmasında, "Galatasaray Spor Kulübü'nün eski kongre üyesi olarak da bu sponsorluğun gururunu ayrıca hissediyorum. Futbolun ülkemiz ve insanımız için ne denli önemli olduğunun farkındayız. Yünsa olarak, biz de bu değerli sponsorlukla sporun birleştirici gücüne katkı sunmanın ayrıcalığını yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

Ortak Hedefler
Yünsa'nın hedefinin 2030 yılında yünlü dokuma kumaş üretiminde dünya lideri olmak olduğunu vurgulayan Sürmegöz, Galatasaray Futbol Takımı'nın hedefleriyle paralel olduklarını dile getirdi. UEFA Kupası'nı kazanarak ülkelerine zafer yaşatan Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi kupasını da getireceğine olan inancını paylaştı. İş birliğinin, her iki kurumun da büyük hedeflerine ulaşmalarını hızlandıracak bir motivasyon kaynağı olacağını belirtti.

Yünsa ve Galatasaray, güçlü bir iş birliğine adım atarak sportif ve iş dünyasında başarılarını birleştirmeye karar verdiler. Bu sponsorluk, iki güçlü markanın ortak başarılarına ışık tutan önemli bir adım olarak dikkat çekiyor.

Yünsa

1973 yılında yünlü kumaş üretimiyle faaliyetlerine başlayan Yünsa, bugün global bir Türk şirketi olarak, 50’yi aşkın ülkede, dünya modasında söz sahibi 400’den fazla  markanın kumaş tedarikçisidir. Ürün portföyünün büyük bir bölümünü yün ve yün karışımlı kumaşlar oluşturmaktadır. Türkiye’de yünlü dokuma kumaş ihracatının lideri olan Yünsa, üretiminin yaklaşık dörtte üçünü  ihraç etmektedir. Yünsa’nın,  İngiltere, Almanya ve ABD’de satış ofisleri, İtalya ve Türkiye’de tasarım ofisleri ve 11 ülkede de acentaları bulunmaktadır.

200 bin metrekarelik alana kurulu  tesislerinde yıllık 4.500 ton kamgarn iplik üretme ve 10 milyon metreden fazla kumaş dokuma kapasitesine sahip Yünsa,  tam entegre bir tesis olarak elyaftan kumaşa dönüşüm aşamasındaki tüm üretim süreçlerini iplik, çözgü ve dokuma, boya ve apre işletmeleriyle Çerkezköy’deki fabrikasında tek çatı altında  gerçekleştirmektedir.

Hisselerinin %42’lik kısmı 1990 yılından beri halka açık olarak Borsa İstanbul’da işlem gören Yünsa’nın yaklaşık 1.000 çalışanı bulunmaktadır.

Modernizasyon yatırımlarına devam eden Yünsa’da, birçok üniversite ve araştırma merkezleri ile koordineli olarak projeler yürütmekte olan,   Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na bağlı bir Ar-Ge Merkezi de bulunmaktadır

Yatırımlarını ve üretimini sürdürülebilirlik anlayışla önceliklendiren Yünsa, daha az enerji ve doğal kaynak harcayarak, karbon ayak izini azaltarak doğayla daha barışık çevre dostu üretim yapmaktadır. Türkiye’de tekstil sektöründe “TPM Mükemmellik Ödülü’nü de kazanan ilk firma olmuştur.

Yünsa, yünlü dokuma kumaş sektöründe Avrupa’da tek çatı altındaki en büyük üretici konumundadır; dünyada ise ilk beşte yer almaktadır. Hedefi  2030 yılında yünlü dokuma kumaş üretiminde dünya lideri olmaktır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TKP ve SMF'den ortak açıklama: Kadıköy'ü ranta kapatıp halka açacağız

TKP ve SMF'den ortak açıklama: Kadıköy'ü ranta kapatıp halka açacağız