Ankara
KAPALI
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
ANASAYFA TEKNOLOJİ Samsung S24 Unpacked 2024: nedir? Özellikleri ve Hediyeleri

Samsung S24 Unpacked 2024: nedir? Özellikleri ve Hediyeleri

Samsung S24 Unpacked 2024 Türkiye satışı başladı mı? Fiyatı nedir? Özellikleri, kamerası kaç mp, kaç gb hafızası var, nerede satılıyor, ön spariş verebilir miyim?
yazar
Haber Bey
291
GÖSTERİM

Samsung Unpacked 2024 Türkiye satışı başladı mı? Fiyatı nedir? Özellikleri, kamerası kaç mp, kaç gb hafızası var, nerede satılıyor, ön spariş verebilir miyim? Gibi Sorular Daha çıkmadan sorulmaya başlanan s24 Yapay Zeka ile Düzenlenmiş En son Teknolojiye sahip Telefonu tanıyalım mı?

İşte neler bekleyebileceğiniz ve bugünkü Galaxy Unpacked etkinliği;

Samsung, yeni nesil Galaxy S24 telefonlarını 17 Ocak'ta tanıtacak. Medya daveti, Samsung'un "şimdiye kadarki en akıllı mobil deneyimini" beklediğini söyledi. Yüz yüze etkinlik San Jose, California'da saat 10:1 PT'de (6:<> ET, <>:<> GMT) gerçekleşecek ve Samsung'un YouTube kanalında yayınlanacak.

Akıllı Telefonlarda Yapay Zeka Yarışı Hız Kesmiyor: Samsung'un Yeni Galaxy S24 Serisiyle Sürüyor!

Teknolojideki hızlı gelişmelerle birlikte yapay zeka destekli özellikler, akıllı telefon kullanımını baştan sona değiştirmeye devam ediyor. Hesaplamalı fotoğrafçılık terimini hatırlıyor musunuz? Google, Pixel 8 serisiyle bu alanda bir dizi yenilikçi yapay zeka destekli araç sunarak fotoğraf düzenleme ve geliştirme konusunda çığır açtı. Şimdi ise Samsung'un yeni Galaxy S24 serisiyle, Gauss AI modelini kullanarak yapay zeka entegrasyonunu daha da ileri taşıması bekleniyor.

Geçtiğimiz sonbaharda başlatılan Pixel 8 serisi, Google'ın yapay zeka destekli özelliklere odaklanmasını gösterdi. Bu eğilim, Samsung'un da Galaxy S24 telefonlarında benzer bir strateji izleyeceği haberleriyle güçleniyor. Galaxy AI olarak adlandırılan bu yapay zeka modelinin, fotoğrafçılık ve kullanıcı deneyimini önemli ölçüde optimize edeceği belirtiliyor.

Apple'ın da, yakın gelecekte iPhone'lar için heyecan verici yapay zeka tabanlı özellikler sunmak amacıyla büyük yatırımlar yaptığı ifade ediliyor. Bu durum, mobil deneyimi geliştirmenin yanı sıra teknoloji şirketleri için etkili bir pazarlama stratejisi haline gelmiş durumda. Samsung'un yaklaşan Unpacked etkinliği, yapay zeka teknolojisinin global arenada ne kadar önemli bir yer edindiğini bir kez daha gözler önüne serecek gibi görünüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Turgutlu Belediyesi ve Genel-İş Sendikası Arasında Yapılan Protokol ile Kadrolu İşçilere Yüzde 68 Zam!

Turgutlu Belediyesi ve Genel-İş Sendikası Arasında Yapılan Protokol ile Kadrolu İşçilere Yüzde 68 Zam!