Ankara
AÇIK
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
ANASAYFA Yerel Haberler Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı: Aydın Ayaydın, Muhtarlarla Buluştu

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı: Aydın Ayaydın, Muhtarlarla Buluştu

Muğla'nın önemli şehirlerinden biri olan Milas'ta, Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, seçim çalışmaları kapsamında muhtarlarla bir araya geldi.
yazar
Güven KOCAAVCI
310
GÖSTERİM
Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı: Aydın Ayaydın, Muhtarlarla Buluştu

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, Muhtarlarla İstişarede Bulundu

Muğla'nın önemli şehirlerinden biri olan Milas'ta, Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, seçim çalışmaları kapsamında muhtarlarla bir araya geldi. Milas Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda, Ayaydın, muhtarlarla bir araya gelerek seçim öncesinde vatandaşların ve ilçenin sorunlarını dinledi ve çözüm yolları üzerine istişarelerde bulundu.

Aydın, muhtarlarla gerçekleştirdiği buluşmada, seçim döneminde vatandaşların verdiği yetkiye dayanarak, muhtarlarla birlikte çalışarak ilçedeki sorunlara etkili çözümler getireceklerini ifade etti. Gelecek dönemde göreve gelmeleri halinde, tüm köylere modern tesislerin kazandırılacağını belirten Ayaydın, bu kapsamda taziyeevi, düğün salonu, halı saha ve oyun parkları gibi hizmetlerin sunulacağını vurguladı.

Muğla'nın su fiyatlarının yüksekliğine dikkat çeken Ayaydın, göreve geldiklerinde ilk iş olarak su fiyatlarını düşüreceklerini söyledi. Ayrıca, muhtarlarla sürekli olarak istişarede bulunacaklarını ve her muhtara standart muhtarlık ofisleri sağlayacaklarını dile getirdi.

İl genelindeki tüm taksiciler için tek tip mimari çizgide duraklar oluşturacaklarını belirten Ayaydın, bu konuda taksicilerin de görüşlerini alacaklarını ifade etti. Milas'ın en önemli sorunlarından biri olan otopark sıkıntısına da değinen Ayaydın, bu konuda çalışmalar yürüttüklerini ve ilçeye millet bahçesi kazandıracaklarını müjdeledi.

Ayaydın, muhtarların taleplerini dinleyerek not aldı ve onlarla sürekli iletişim içinde olacaklarını belirtti. Bu toplantı, Ayaydın'ın yerel yönetim anlayışında muhtarların önemli bir rol oynayacağını gösterirken, vatandaşların sorunlarına duyarlı bir yaklaşım sergilediğini ortaya koydu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İngiltere’den Dalaman’a Uçuşlar 11 Mart’ta Başlıyor: Turizm Sezonu Uzuyor

İngiltere’den Dalaman’a Uçuşlar 11 Mart’ta Başlıyor: Turizm Sezonu Uzuyor