Ankara
KAPALI
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
ANASAYFA Asayiş Haberleri Müge Anlı Tatlı Sert: Gökhan Tombak öldü mü? Katili Kim, Bulundu mu?

Müge Anlı Tatlı Sert: Gökhan Tombak öldü mü? Katili Kim, Bulundu mu?

Bucak ilçesi Karaaliler Mahallesi'nde 1 Aralık Perşembe gecesi evinin önünde silahla vurularak hayatını kaybeden Gökhan Tombak'ın cinayeti hala sır gibi.
yazar
Güven KOCAAVCI
254
GÖSTERİM
Müge Anlı Tatlı Sert: Gökhan Tombak öldü mü? Katili Kim, Bulundu mu?

Müge Anlı'nın programında son günlerde gündemi sarsan bir cinayetin izleri aralanıyor. Burdur'un Karaaliler köyünde evinin önünde vurularak hayatını kaybeden Gökhan Tombak'ın ölümüne dair şüphelerin aydınlatılması için titiz bir soruşturma başlatıldı. Programın odak noktasında ise cinayetin gerçek faili kim olduğu ve hangi nedenlerle işlendiği yer alıyor.

Canlı yayında, Gökhan Tombak'ın dul eşi Asuman Toprak ile karşı karşıya gelen muhtarın oğlu, cinayetin ardındaki gizemi aydınlatmak için programda sorulara cevap vermeye çalıştı. Olayın detayları ve muhtemel fail hakkındaki iddialar izleyicileri ekrana kilitledi.

Bucak ilçesi Karaaliler Mahallesi'nde 1 Aralık Perşembe gecesi evinin önünde silahla vurularak hayatını kaybeden Gökhan Tombak'ın cinayeti hala sır gibi. İki çocuk babası olan Tombak'ın ölümü, köy halkında büyük bir üzüntü ve endişe yarattı.

Cinayetin ardından eşinin ölümü hakkında kuşkuları olan Asuman Toprak, Müge Anlı'nın programına başvurarak yardım istedi ve cinayetle ilgili Mehmet Çelik'i suçladı. Toprak, ayrıca Tombak'ın köy muhtarı Hasan Uçar ile arasında yaşanan anlaşmazlıklara dikkat çekerek şüphelendiği kişilerden şikayetçi oldu.

Olayın en dikkat çeken noktalarından biri ise iddia edilen üfürükçü Mehmet Çelik'in savunması oldu. Çelik, kendisini üfürükçü olarak tanımlamayarak dini bilgisi olmadığını ifade etti. Cinayetin aydınlatılması için devam eden soruşturmanın sonuçları, kamuoyu tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Köyde hakkında birçok iddia olduğu ortaya çıkan Mehmet Çelik ile ilgili şoke eden bir bilgi daha canlı yayında ortaya çıktı.

Mehmet Çelik'in, köy muhtarı Hasan Uçar'ın eşiyle ilişkisinin olduğu iddiası gündeme gelirken, Mehmet Çelik bu iddiayı yalanladı.

Gökhan Tombak'ın ölmeden önce bir 'lahit' bulduğunu belirten Mehmet Çelik, "Belki bu yüzden öldürülmüş olabilir" ifadelerini kullandı.

İddiaların odağında muhtarın oğlu Ahmet Uçar, 7 Şubat 2024 tarihli canlı yayınına katıldı ve önemli açıklamalarda bulundu.

Gökhan Tombak'ın köyde annesi hakkında attığı iftiraları bilmediğini söyleyen muhtarın oğlu Ahmet Uçar, bu dedikodulardan yeni haberi olduğunu belirtti.

Cinayetten önce Gökhan Tombak ile aynı mekanda görülen muhtarın oğlu Ahmet Uçar, selamlaşmadıkları iddialarına "Yanına gitmedim ama uzaktan selamlaştık" dedi.

Cinayetten sonra babasının ve kendi telefonunun neden kapalı olduğu sorulan Ahmet Uçar, "Telefonum çekmiyordu" dedi.

Cinayetten 2 ay sonra bir telefon konuşmasında "Birini daha öldürürüz" dediği iddia edilen Ahmet Uçar, "Daha önce birine tokat bile atmadım, ne öldürmesi?" dedi.

Muhtar azası Gökhan Tombak cinayetinde define husumeti ve ilişki iddiasının üzerinde duruluyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün 10.00'da atv'de!

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konya'da Film Gibi Cinayet

Konya'da Film Gibi Cinayet