Ankara
KAPALI
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
ANASAYFA EKONOMİ Beko hangi ülkenin markası sahibi kim?

Beko hangi ülkenin markası sahibi kim?

Beko hangi ülkenin markası, sahibi kim? Beko, Türk bir markası olup, Koç Holding bünyesinde faaliyet göstermektedir. Koç Holding'in kurucusu Vehbi Koç liderliğinde 1954 yılında kurulan şirket
yazar
Güven KOCAAVCI
298
GÖSTERİM
Beko hangi ülkenin markası sahibi kim?

Beko, Türk bir markası olup, Koç Holding bünyesinde faaliyet göstermektedir. Koç Holding'in kurucusu Vehbi Koç liderliğinde 1954 yılında kurulan şirket, Türkiye'nin sanayileşme sürecine önemli bir katkıda bulunmuştur. İlk olarak salça ve konserve fabrikası yatırımı için Bejerano ile ortaklık kurulsa da, şirketin faaliyete geçememesi nedeniyle ismi Beko Ticaret A.Ş. olarak değiştirilmiş ve General Elektrik ampullerinin satış bayiliği ile faaliyetlerine başlamıştır.

Beko, 1983 yılında Beko markası altında beyaz eşya sektöründe Türkiye'de faaliyet göstermeye başlamış ve daha sonra Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu bünyesinde Arçelik markası ile birleşmiştir. Beko, Türkiye pazarındaki başarısını uluslararası alanda da sürdürerek dünya genelinde 100'den fazla ülkede milyonlarca tüketiciye ulaşmaktadır.

Günümüzde Beko, sürdürülebilir büyüme ve küresel etkinlikleriyle dikkat çekmekte, sponsorluklar ve teknolojik ürünleriyle dünya genelinde tercih edilen bir beyaz eşya markası olma konumunu korumaktadır.

Beko, uluslararası alanda büyük bir başarı elde etmiş ve dünya genelinde milyonlarca tüketiciye ulaşmıştır. Türkiye pazarındaki lider konumunu global arenada da sürdüren Beko, birçok ülkede güçlü bir marka kimliğine sahiptir.

Sponsorluk anlaşmalarıyla da dikkat çeken Beko, basketbol organizasyonlarından futbol dünyasına kadar geniş bir yelpazede etkinliklere destek vermektedir. Özellikle Barcelona ile yapılan sponsorluk anlaşması, futbol dünyasındaki varlığını göstermiş ve Beko'nun adını uluslararası alanda daha da duyurmuştur.

Beko'nun teknolojik ürünleri, kullanıcı dostu tasarımları ve enerji verimliliği ile bilinen bir marka olmasının yanı sıra, çeşitli sürdürülebilirlik projelerine de katkı sağlamaktadır. Koç Holding çatısı altında gücünü artıran Beko, hem Türkiye'de hem de dünya genelinde tercih edilen bir beyaz eşya markası olma hedefine sağlam adımlarla ilerlemeye devam etmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Abdullah Bey Kimdir ve Settar Tanrıöğen Kaç Yaşında?

Abdullah Bey Kimdir ve Settar Tanrıöğen Kaç Yaşında?