Ankara
KAPALI
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
ANASAYFA EKONOMİ SSK BAĞKUR'lu 4A 4B 4C 16 Milyon Emekliye Gece Yarısı Müjde: Tam 12.000 TL veriliyor.

SSK BAĞKUR'lu 4A 4B 4C 16 Milyon Emekliye Gece Yarısı Müjde: Tam 12.000 TL veriliyor.

SSK BAĞKUR'lu 4A 4B 4C 16 Milyon Emekliye Gece Yarısı Müjde: Emekli maaşına ek olarak Tam 12.000 TL veriliyor. Başvuran Herkese Verilecek!!!
yazar
Haber Bey
156
GÖSTERİM
SSK BAĞKUR'lu 4A 4B 4C 16 Milyon Emekliye Gece Yarısı Müjde: Tam 12.000 TL veriliyor.

Gece Yarısında 4A, 4B, 4C, SSK ve BAĞKUR statüsündeki 16 Milyon Emekliye Müjde: Cumhurbaşkanı Talimatıyla 12.000 TL Ek Ödeme - Cumhurbaşkanının yönlendirmesiyle, 16 milyon emekli için sevindirici bir haber ortaya çıktı. SSK, BAĞKUR ve 4A, 4B, 4C statülerindeki emekliler için 12.000 TL ek ödeme müjdesi geldi. Ocak 2024 emekli maaşları için geri sayım başladı ve zamlı emekli maaşları ödeme tarihleri SGK tarafından resmi olarak duyuruldu. Emekliler, artan maaşlarına kavuşma heyecanını yaşarken, aynı zamanda ek ödeme fırsatlarına odaklanıyorlar. Emekli maaşlarına yapılan zamın ardından, emeklilere ek para olarak sunulan bu müjde, emekliler tarafından olumlu bir şekilde karşılandı.

Milyonlarca emekli vatandaşın maaşı, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından 3 Ocak 2024 tarihinde açıklanan enflasyon rakamları doğrultusunda değişti. Son altı aylık enflasyon verilerine göre, SSK ve BAĞKUR emekli maaşları yüzde 37,57 oranında artarken, memur emeklisi maaşlarına ise yüzde 49,25 oranında zam yapıldı. Zamlı maaşlarını Ocak ayı itibariyle almaya başlayan emekliler, bir yandan da ek para müjdelerini bekliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu yeni ek para tutarı 12.000 TL olarak belirlendi. Emeklilere yapılacak olan ek para ödemesinin detayları da açıklandı ve bu miktarın emeklinin IBAN numarasına aktarılacağı belirtildi.

OCAK AYI ZAMLI EMEKLİ MAAŞI ÖDEMELERİNİN BEKLENEN TARİHLERİ

Emekli vatandaşların heyecanla beklediği zam haberi geçtiğimiz günlerde resmiyet kazandı. Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) ve Bağ-Kur emeklilerine enflasyon oranında yüzde 37,57 zam yapılırken, memur ve memur emeklilerine uygulanan zam oranı ise yüzde 49,25 olarak belirlendi. Bu gelişmelerin ardından emeklilere ek zam müjdesi beklenirken, 16 Ocak tarihine kadar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu konuda bir açıklama yapması beklenmektedir. Hem ek zam beklentisi devam ederken, hem de zamlı emekli maaşlarının ödeme tarihleri açıklandı.

SGK'dan yapılan açıklamaya göre Ocak ayı emekli maaşı ödemeleri Emekli sandığı emeklileri için 15 Ocak'ta yapılacak. SSK emeklisi maaş ödemelerini 17-25 Ocak tarihleri arasında alırken bağ-kur emeklisinin ödemeleri ise 25 28 Ocak tarihlerinde olacak.

EYLÜL AYINDA EMEKLİ MAAŞI ALANLARA AKBANK'TAN 12.000 TL EK ÖDEME MÜJDESİ

Emekli vatandaşlarına yönelik heyecan verici gelişmeler devam ediyor. Ocak ayında emekli maaşı alan vatandaşlara ek bir müjde de Akbank'tan geldi. Akbank, SSK, BAĞKUR ve memur emeklilerini, 3 yıllık maaş taahhüdü karşılığında 31 Ocak tarihine kadar geçerli olacak şekilde 12.000 TL ek ödeme ile ödüllendirecek.

Akbank'ın sunmuş olduğu 12.000 TL ek ödeme fırsatı, emeklilerin maaşlarını Akbank'a taşıma ve 3 yıl boyunca bu bankadan almaya taahhüt etmeleri şartına bağlı. Bu taahhütü yerine getiren emekliler, söz konusu 3 gün içinde 12.000 TL ek ödemeye hak kazanacaklar. Bu avantajlı teklif, 31 Ocak tarihine kadar geçerli olup, Akbank'ın emeklilere özel bir promosyonudur.

FAİZSİZ KREDİ FIRSATI: AKBANK, EMEKLİLERE 20.000 TL'YE VARAN DESTEK SUNUYOR

Akbank, emekli müşterileri için sunmuş olduğu avantajlarına bir yenisini ekliyor. Akbank'a yeni müşteri olan emekliler, 20.000 TL'ye kadar faizsiz kredi desteğinden faydalanma imkanına sahip oluyor. Emekliler, maaşlarını Akbank'a taşıma ve kredi kartı başvurusu yapma şartını yerine getirdiklerinde, hemen ATM üzerinden faizsiz nakit avans başvurusu yapabiliyorlar.

Akbank'ın sağladığı bu özel fırsat, masrafsız ve faizsiz nakit avans avantajıyla dikkat çekiyor. Emeklilere sunulan bu kredi, 6 ay vadeli olarak geri ödeme kolaylığı sağlıyor. Bu sayede emekliler, maddi ihtiyaçlarını karşılamak adına uygun koşullarda finansman elde etme şansına sahip oluyorlar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sen Evine Sebze Diye Alıyorsun ama Onlar Aslında Meyve!

Sen Evine Sebze Diye Alıyorsun ama Onlar Aslında Meyve!