Ankara
AÇIK
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
ANASAYFA TEKNOLOJİ 1.5 litre benzin motoru ve entegre elektrik motoruyla donatılmış olan Enerji A05, tamamen elektrikli otomobil estetiği ile öne çıkıyor.

1.5 litre benzin motoru ve entegre elektrik motoruyla donatılmış olan Enerji A05, tamamen elektrikli otomobil estetiği ile öne çıkıyor.

Çinli Otomobil Üreticisi Yeni Hibrit Modelini Sunar: 1300 km Menzil Kapasitesi ile, 1.5 litre benzin motoru ve entegre elektrik motoruyla donatılmış olan Enerji A05, tamamen elektrikli otomobil estetiği ile öne çıkıyor.
yazar
Haber Bey
1404
GÖSTERİM
1.5 litre benzin motoru ve entegre elektrik motoruyla donatılmış olan Enerji A05, tamamen elektrikli otomobil estetiği ile öne çıkıyor.

Elektrikli ve hibrit otomobil arenasında Çinli firmalar liderliğini koruyor. Bu kervana Changan'ın Enerji markası altındaki A05 modeli de katıldı. Hibrit sistemle donatılan bu sedan otomobil, tam şarjla 1300 km'ye kadar sürüş menzili vaat ediyor. Müşterilere siyah, kırmızı ve gri olmak üzere üç renk seçeneği sunan Enerji A05, 4785 mm uzunluk, 1840 mm genişlik, 1460 mm yükseklik ve 2765 mm dingil mesafesiyle sunuluyor. Yan perspektiften bakıldığında, coupe benzeri gövdesi, entegre kapı kolları ve sportif jantları ile dikkat çekiyor.

TAMAMEN ELEKTİRİKLİ

Changan Qiyuan markası Enerji A05, tamamen elektrikli bir otomobil olmamasına rağmen, geleneksel bir ön panjura sahip olmadığı için ilk bakışta elektrikli bir araç olarak algılanabilir. Ön bölümde büyük bir panjura yer verilmemiş; bunun yerine daha minimal bir hava girişi tasarlanmış. Tamponun alt kısmındaki geniş hava girişi ve yan taraftaki dikey detaylar, şık bir tasarım sunuyor.

DEĞİŞİK TASARIM

Arka kısımda, yüzgeç benzeri fren lambası ve sportif detaylarıyla aracın tasarımı tamamlanıyor.

MUHTEŞEM DEKARASYON

İç tasarım, iki ton renk seçeneğiyle süslenmiş. Yumuşak dokulu malzemeler ve ahşap detaylarla zenginleştirilmiş kabinde, sürücü için modern bir direksiyon ve 10.25 inçlik dijital bir gösterge paneli yer alıyor. Orta konsolda 13.2 inçlik dikey bir ekran bulunuyor ve bu ekran, iFlytek Feiyu OS 4.0 işletim sistemi ile çalışıyor.

UZUN MENZİL

Hibrit sistemde, 1.5 litre benzinli motor ve bir elektrik motoru bulunuyor. Toplam güç seçenekleri ise 188 hp/330 Nm ve 210 hp/330 Nm olarak iki farklı şekilde sunuluyor. Ayrıca, farklı batarya paketi seçenekleri ile 70 km'den 145 km'ye kadar tam elektrikli sürüş menzili sunuluyor. Bu modelin Çin'deki başlangıç fiyatı 89.900 Yuan (yaklaşık 350 bin TL).

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
iPad yeni modelleri için beklenen tarih verdi

iPad yeni modelleri için beklenen tarih verdi