Ankara
KAPALI
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
ANASAYFA Asayiş Haberleri Yine Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: Şoför Ehliyetsiz Çıktı

Yine Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: Şoför Ehliyetsiz Çıktı

Yine Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: Şoför Ehliyetsiz Çıktı Kaza, Aksaray-Ankara kara yolunun 5. kilometresinde meydana geldi. İstanbul'dan Adana'ya yolcu taşıyan otobüs
yazar
Güven KOCAAVCI
483
GÖSTERİM
Yine Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: Şoför Ehliyetsiz Çıktı

Yine Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: Şoför Ehliyetsiz Çıktı

Türkiye'de trafik kazaları önlenemez bir sorun olmaya devam ediyor. Aksaray'da meydana gelen trafik kazasında bir yolcu otobüsü, refüjdeki elektrik direğini devirerek karşı şeride geçti. Olayın ardından sürücünün ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı. Şans eseri kazada ölen ya da yaralanan olmazken, yolcular firmanın ihmaline dikkat çekerek şikayetçi olacaklarını belirtti.

Kaza, Aksaray-Ankara kara yolunun 5. kilometresinde meydana geldi. İstanbul'dan Adana'ya yolcu taşıyan otobüs, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu refüjdeki elektrik direğini devirerek karşı şeride geçti. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Şans eseri yaralanan olmazken, polis incelemelerde bulundu. Sürücü U. Ö.'nün aday sürücü belgesinin iptal edildiği ve ehliyetsiz araç kullandığı tespit edildi. Ayrıca takograf cihazında da birinci şoförün emniyet kemeri takılı olarak görüldü. Sürücü, polise verdiği ifadede otobüsü Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesine kadar başka bir şoförün kullandığını, mola sonrasında kendisinin direksiyon başına geçtiğini söyledi.

Polis, ehliyetsiz araç kullanmak suçundan sürücüye ceza uygularken, aracın sahibine de ehliyetsiz sürücüye araç kullanma izni vermekten dolayı ceza kesildi.

Yolculardan Necati Baykurt, kazadan sonra firmanın ihmali olduğunu iddia ederek, "Aracın mazotu bitmiş, silecekleri çalışmıyordu. Şoförün ehliyeti de yokmuş. Firmanın ihmali var, şikayetçi olacağım" dedi.

Yolcular, başka bir otobüsle yollarına devam etmek üzere şehirlerarası otobüs terminaline gönderildi. Sürücü U. Ö. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
SON DAKİKA: Malatya'da 3,5 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi!

SON DAKİKA: Malatya'da 3,5 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi!