Ankara
KAPALI
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
ANASAYFA Eğitim Haberleri - Son Dakika Eğitim CSO Ada Ankara, Minik Sanatseverleri Ara Tatilde Renkli Programıyla Ağırlıyor

CSO Ada Ankara, Minik Sanatseverleri Ara Tatilde Renkli Programıyla Ağırlıyor

CSO Ada Ankara, Minik Sanatseverleri Ara Tatilde Renkli Programıyla Ağırlıyor. Başkent'in kültür ve sanat adası CSO Ada Ankara, ara tatil döneminde minik sanatseverleri renkli etkinlikleriyle buluşturuyor.
yazar
Haber Bey
216
GÖSTERİM
CSO Ada Ankara, Minik Sanatseverleri Ara Tatilde Renkli Programıyla Ağırlıyor

CSO Ada Ankara, Minik Sanatseverleri Ara Tatilde Renkli Programıyla Ağırlıyor

Başkent'in kültür ve sanat adası CSO Ada Ankara, ara tatil döneminde minik sanatseverleri renkli etkinlikleriyle buluşturuyor.

Çocuklar İçin Resim Atölyesi
CSO Ada Ankara'da düzenlenecek olan "Çocuklar İçin Resim Atölyesi"nde, ünlü ressam Wasilly Kandinsky'nin hayatı ve eserleri çocuklara tanıtılacak. Öğrenciler, bu atölyede öğrendikleri bilgilerle kendi yaratıcılıklarını kullanarak resim yapma fırsatı bulacaklar. Bu süreç, çocukların duygusal ifade yeteneklerini güçlendirirken, el-göz koordinasyonlarının ve ince motor becerilerinin gelişmesine katkı sağlayacak. Resim öğretmeni Elinur Erkumru rehberliğinde, 8-10 yaş grubu çocuklar 22 Ocak ve 29 Ocak tarihlerinde, 11-12 yaş grubu çocuklar ise 26 Ocak ve 2 Şubat tarihlerinde CSO Ada Ankara fuaye alanında saat 13:00'te bir araya gelecekler.

Etkinlik Detayları ve Katılım Tarihler:
22 Ocak (8-10 yaş)
26 Ocak (11-12 yaş)
29 Ocak (8-10 yaş)
2 Şubat (11-12 yaş)
Saat: 13:00


Etkinlik Süresi: Belirtilmemiş
Etkinlik Yeri: CSO Ada Ankara Fuaye Alanı
Bilet Fiyatı ve Katılım Koşulları
Bilet Fiyatı: 150 TL
Kontenjan: Her bir etkinlik için 15 kişi
Minik sanatseverler, CSO Ada Ankara'nın sunduğu bu özel atölye etkinliğiyle hem eğlenceli vakit geçirecekler hem de sanatla buluşmanın keyfini çıkaracaklar.

ÇOCUKLAR İÇİN ÇOCUK EDEBİYATI ATÖLYESİ

22 – 25- 29 OCAK-15:00-FUAYE ALANI

1 ŞUBAT- 13:00 – FUAYE ALANI

‘Çocuklar İçin Çocuk Edebiyatı Atölyesi’nde resimli çocuk kitaplarından hareketle okuma, yazma ve çizme çalışmaları yapılacak. Elif Mira önderliğinde gerçekleştirilecek atölyede 7-9 yaş arası çocuklar 22 Ocak’ta, 10-12 yaş arasındaki çocuklar 25 Ocak’ta, 8-10 yaş arasındaki çocuklar 29 Ocak’ta ve 10-12 yaş arası çocuklar 1 Şubat tarihinde fuaye alanında buluşacak. Çocuk edebiyatı eserlerindeki yazınsal ve çizgisel metinlerin incelenmesi ile başlayacak olan atölye çalışmasında, sözcük avı ile yazınsal metinler ve çizgisel çalışmalar oluşturulacak. Etkinlik için 15 kişilik kontenjan mevcut.

Bilet Fiyatı: 150 TL

ÇOCUKLAR İÇİN YARATICI DRAMA ATÖLYESİ

23 ve 30 OCAK 13:00-FUAYE ALANI

CSO Ada Ankara’da ‘Çocuklar İçin Yaratıcı Drama Atölyesi’nde çocuklar iletişim becerilerini güçlendirerek, hayal güçlerini geliştirecek ve eğlenceli bir şekilde öğrenecekler. Yaratıcı Drama Eğitmeni Koray Budak yönetimindeki atölyeler 8-10 yaş grubu çocuklar ile 23 Ocak’ta, 11-12 yaş grubu çocuklar ile 30 Ocak’ta saat 13:00’te fuaye alanında gerçekleşecek. Etkinlik için 15 kişilik kontenjan mevcut.

Bilet Fiyatı: 150 TL

ORFF VE RİTİM ATÖLYESİ

23 - 25 - 30 OCAK 15:00-FUAYE ALANI

1 ŞUBAT 15:00-FUAYE ALANI

‘Orff ve Ritim Atölyesi’, çocuklara orff schulwerk eğitimi ile müziği deneyimleme ve bedenlerini bir enstrüman olarak kullanmayı sağlarken, orff aletleri, ritim çubuğu, marakas ve diğer enstrümanlarla koordineli olarak takım çalışması imkanı verecek.

5-7 yaş arası çocuklar için 23 ve 30 Ocak’ta, 8-10 yaş için 25 Ocak ve 1 Şubat’ta düzenlenecek atölyede müzik öğretmeni Serhat Er çocukların ritim, koordinasyon ve grup çalışması becerilerini geliştirmelerine yardımcı olacak. Etkinlik için 15 kişilik kontenjan mevcut.

Bilet Fiyatı: 150 TL

MELODİLER EŞLİĞİNDE OKUYARAK KEŞFEDİYORUM ‘BİR TURNA HİKAYESİ’

24 OCAK 13:00 ve 26 OCAK 15:00-FUAYE ALANI

Melodiler Eşliğinde Okuyarak Keşfediyorum ‘Bir Turna Hikayesi’ atölyesinde çocuklar, hikâye kahramanlarından Bilge'nin keşif dolu macerasında, zaman yolculuğu ve yeni  dostluklarla dolu bir dünyaya adım atacaklar. Didem Yaran'ın hikâye  anlatımı ve Selma Tekin'in renkli melodileriyle müzik ve dans dolu bir hikâye dinleme ve kitap okuma deneyimi yaşayacaklar. 5-7 yaş aralığındaki minik sanatseverler 24 Ocak saat 13:00’te, 8-10 yaş aralığındakiler ise 26 Ocak tarihinde saat 15:00’te CSO Ada Ankara fuaye alanında buluşacaklar.  Etkinlik için 15 kişilik kontenjan mevcut.

Bilet Fiyatı: 150 TL

RENKLERİ VE DOKUNUŞLARI SUDA HARMANLAYAN SANAT: EBRU SANATI ATÖLYESİ - ÇOCUKLAR İÇİN

24 ve 31 OCAK 15:00-FUAYE ALANI

CSO Ada Ankara fuaye alanında, somut olmayan kültürel miraslarımızdan olan Ebru, Duygu Orak rehberliğinde, ‘Renkleri ve Dokunuşları Suda Harmanlayan Sanat: Ebru Sanatı Atölyesi’ ile miniklerle buluşacak. CSO Ada Ankara’da 8-12 yaş grubu minik sanatseverler ile 24 ve 31 Ocak tarihlerinde saat 15:00'te gerçekleşecek etkinlik için 40 kişilik kontenjan mevcut.

Bilet Fiyatı: 150 TL

RENKLİ SESLER ÇOCUK OPERASI

27 OCAK 15:00-MAVİ SALON

‘Renkli Sesler Çocuk Operası’, çocuklara farklı ses tonlarının bir zenginlik olduğunu öğretirken, eğlenceli karakterleri ve unutulmaz şarkılarıyla da keyifli anlar yaşatacak. Orkestra şefi ve besteci Arda Doğan'ın yönetimindeki, ‘Adel Çocuk Oda Operası Orkestrası’, Yiğithan Erdoğan (Sihirbaz Okyo), İbrahim Halil Türk (Kral Harmonyus), Hakan Cice (Heyma), Cannur İlan (Meyvi), Ayşegül Ercan (Kolara) ve Adel Kaan Doğan (Anlatıcı) ile 27 Ocak'ta CSO Ada Ankara Mavi Salonda sahnede olacak.

Bilet Fiyatları:

1.Kategori: 160 TL

2.Kategori: 130 TL

BİR ZEBRA MÜZİKALİ – ÇOCUKLAR İÇİN

28 OCAK 15:00-MAVİ SALON

‘Bir Zebra Müzikali’ minik sanatseverleri ‘Kharo Çölü'ne davet ediyor. Zebraların, dansın ve müziğin eşliğindeki bu macera, susuzluğa karşı mücadeleyi ve yeni doğan zebraların çitler ardındaki dünyayla kurdukları bağı anlatacak. 28 Ocak saat 15:00'te CSO Ada Ankara Mavi Salonda gerçekleşecek olan ‘Bir Zebra Müzikali’nin oyuncu kadrosunda Burak Aydın, Tarkan Demirtaş, Elif Atalay, Nihal Arslan ve Mahmut Ugar yer alıyor.

Bilet Fiyatları:

1.Kategori: 160 TL

2.Kategori: 130 TL

MELODİLER EŞLİĞİNDE OKUYARAK KEŞFEDİYORUM ‘YOL ARKADAŞIM KİKİ VE TOBİ’

31 OCAK 13:00 ve 2 ŞUBAT 15:00-FUAYE ALANI

Minik sanatseverler, CSO Ada Ankara’da Melodiler Eşliğinde Okuyarak Keşfediyorum ‘Yol Arkadaşım Kiki ve Tobi’ etkinliğinde buluşacak. Çocuklar hikâyenin kahramanlarından Bilge'nin keşif dolu macerasında, zaman yolculuğu ve yeni dostluklarla dolu bir dünyaya adım atacak. 31 Ocak saat 13:00’te 5-7 yaş aralığındaki, 2 Şubat saat 15:00’te 8-10 yaş aralığındaki hayal kurmayı seven minik sanatseverler, Didem Yaran'ın hikâye anlatımı ve Selma Tekin'in renkli melodileriyle müzik ve dans dolu bir hikaye dinleme ve kitap okuma deneyimine katılacaklar. Etkinlik için 15 kişilik kontenjan mevcut.

Bilet Fiyatı: 150 TL

ALİS HARİKALAR DİYARINDA MÜZİKLİ DANSLI ÇOCUK OYUNU

31 OCAK 19:00-MAVİ SALON

Alis'in, tavşanın ardından girdiği Harikalar Diyarında yaşadığı heyecan dolu serüven, müzik ve dansla buluşuyor. Umut Vardarlı'nın uyarlayıp yönettiği, oyuncu kadrosunda Aslı Bayyiğit, Batuhan Yıldız, Umutcan Ünal, Ezgi Görevin, Kadir Yıldırım, Erencan Aydoğan, Göktuğ Alemdar’ın yer aldığı ‘Alis Harikalar Diyarında Müzikli Danslı Çocuk Oyunu’ 31 Ocak'ta saat 19:00'da CSO Ada Ankara Mavi Salonda sahnelenecek.

Bilet Fiyatları:

1.Kategori: 160 TL

2.Kategori: 130 TL

BABYJAZZ İLE HARİKALAR DİYARI ÇOCUK KONSERİ

3 ŞUBAT 15:00-MAVİ SALON

Geçtiğimiz yıl nisan ayında büyük ilgi gören ‘BabyJazz ile Harikalar Diyarı Çocuk Konseri’, CSO Ada Ankara Mavi Salonda seyircisiyle buluşacak. Bas gitarda Aydın Balpınar, saksafonda Çağdaş Engin, gitarda Erkan Zeki Ar ve davulda Sidar Filiz eşliğinde minik sanatseverler,  popüler caz melodileri eşliğinde 3 Şubat günü saat 15:00'te CSO Ada Ankara Mavi Salonda ‘Harikalar Diyarı'na yolculuk yapacaklar. Anlatıcı olarak sahnede Burcu Çıtlak yer alacak.

Bilet Fiyatları:

1.Kategori: 160 TL

2.Kategori: 130 TL

ÇOCUKLAR İÇİN GELENEKSEL DOKUMA TEKNİKLERİNDEN KİLİM ATÖLYESİ

4 ŞUBAT 13:00 ve 15:00-FUAYE ALANI

Çocukların el becerisi, ölçü alma ve renk seçimi gibi yetkinliklerinin gelişimine fayda sağlayan Kilim Atölyesi, 4 Şubat günü fuaye alanında Bilgen Turan eşliğinde gerçekleşecek. Etkinlikte, 8-10 yaş grubu için ilk seans saat 13.00'te, 11-12 yaş grubu için ikinci seans saat 15.00'te başlayacak. Her seans için 20 kişilik kontenjan mevcut.

Bilet fiyatı: 150 TL

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kütahya Porselen, Yenilikçi Tasarımlarıyla Ambiente Fuarı'na Damgasını Vuracak

Kütahya Porselen, Yenilikçi Tasarımlarıyla Ambiente Fuarı'na Damgasını Vuracak