Ankara
KAPALI
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
ANASAYFA GENEL Bursa'da meydana gelen trafik kazasında iki halk otobüsü çarpıştı. Aynı istikamette ilerleyen otobüslerin kaza yapması sonucu 6 yolcu yaralandı.

Bursa'da meydana gelen trafik kazasında iki halk otobüsü çarpıştı. Aynı istikamette ilerleyen otobüslerin kaza yapması sonucu 6 yolcu yaralandı.

Bursa'da meydana gelen trafik kazasında iki halk otobüsü çarpıştı. Aynı istikamette ilerleyen otobüslerin kaza yapması sonucu 6 yolcu yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla hemen hastaneye kaldırıldı. Kaza saat 19.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Gençosman Kavşağı'nda meydana geldi.
yazar
Haber Bey
1319
GÖSTERİM
Bursa'da meydana gelen trafik kazasında iki halk otobüsü çarpıştı. Aynı istikamette ilerleyen otobüslerin kaza yapması sonucu 6 yolcu yaralandı.

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Gençosman Kavşağı'nda dün saat 19.00 sıralarında trafik kazası meydana geldi. Kent Meydanı istikametinden İstanbul Caddesi'ne seyir halinde olan Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne ait ve Sedat Aydoğdu yönetimindeki 16 BVH 72 plakalı halk otobüsü, iddiaya göre şerit ihlali yapan bir aracın ani fren yapması sonucu kontrolden çıktı. Arkasından gelen ve Abdülmuttalip Semiz tarafından yönetilen 16 JVH 08 plakalı halk otobüsü ise ani duran otobüse arkadan çarptı.

Çarpışmanın etkisiyle her iki otobüste bulunan toplam 6 yolcu yaralandı. Kazayı gören çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra onları Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kaza nedeniyle bölgede trafik bir süreliğine aksamakla birlikte, kazaya karışan otobüslerin yoldan kaldırılmasıyla normale döndü. Polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme ve soruşturma başlattı. Kaza nedeninin tam olarak belirlenmesi için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Bursa'da trafikte korkutan bir kaza yaşandı. İki halk otobüsünün çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada, ilk belirlemelere göre 6 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ve kurtarma ekibi sevk edildi.

Kazanın hemen ardından yaralılara ilk müdahale olay yerindeki sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındılar. Yaralıların sağlık durumları hakkında henüz detaylı bir bilgi verilmedi, fakat hastane kaynaklarından alınan ilk bilgilere göre, yaralıların tedavileri sürüyor.

Kaza, yoğun trafiğin yaşandığı bir saatte meydana geldi. Çarpışmanın etkisiyle otobüslerde maddi hasar oluşurken, kazanın olduğu bölgede trafik bir süre aksadı. Yetkililer, kaza ile ilgili inceleme başlattı. Kazanın neden meydana geldiği ve detayları, yapılacak incelemelerin ardından ortaya çıkacak.

Kazayla ilgili soruşturma sürerken, vatandaşlar da yaşanan bu tür kazalarda daha dikkatli olunması gerektiğini ve trafik kurallarına uyulması gerektiğini belirtiyorlar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bursa'da İki Halk Otobüsünün Korkutan Çarpışması: 6 Yaralı

Bursa'da İki Halk Otobüsünün Korkutan Çarpışması: 6 Yaralı