Ankara
KAPALI
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
ANASAYFA MAGAZİN Faik Öztürk kimdir? Nerelidir? Eşi kimdir ve ne iş Yapar? Faik Sönmez Hakkında Tüm Bilgiler..

Faik Öztürk kimdir? Nerelidir? Eşi kimdir ve ne iş Yapar? Faik Sönmez Hakkında Tüm Bilgiler..

Faik Öztürk kimdir? Nerelidir? Evli mi? Eşi kimdir ve ne iş Yapar? Mesleği nedir? Kaç Yaşındadır? Hangi partiden aday oldu? Babası Annesi kimdir?
yazar
Escape
425
GÖSTERİM
Faik Öztürk kimdir? Nerelidir? Eşi kimdir ve ne iş Yapar?  Faik Sönmez Hakkında Tüm Bilgiler..

Faik Öztürk kimdir? Nerelidir? Evli mi?  Eşi kimdir ve ne iş Yapar? Mesleği nedir? Kaç Yaşındadır? Faik Öztürk Hangi partiden aday oldu? Babası Annesi kimdir? Faik Öztürk Nerede Okudu? Tahsili nedir? Hakkında merak ettiğiniz Her şey haberimizde...

Faik Öztürk, özellikle sanatçı Safiye Soyman ile birlikte yaptığı televizyon ve sahne programlarıyla tanınan bir isimdir. Öztürk, Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) ayrılarak İYİ Parti'ye geçiş yaptı. İşte Faik Öztürk hakkında bilinmesi gerekenler:

Faik Öztürk Kimdir?

Faik Öztürk, Türkiye'nin tanınmış şovmen ve sunucularından biridir. Sanatçı Safiye Soyman ile yaptığı televizyon programları ve sahne gösterileri ile geniş kitlelerce tanınmıştır.

Nereli ve Kaç Yaşında?

Faik Öztürk'ün doğum yeri ve yaşı hakkında kesin bilgiler kamuoyu ile paylaşılmamıştır. Ancak, uzun yıllardır medya ve eğlence sektöründe aktif olduğu bilinmektedir.

MHP'den İYİ Parti'ye Geçişi

Faik Öztürk'ün MHP'den ayrılarak İYİ Parti'ye geçmesi, Türkiye'nin siyasi gündeminde dikkat çeken bir olay oldu. Öztürk, bu kararını, tek adam sistemi eleştirisi ve siyasi tercihlerini yeniden gözden geçirme isteğiyle açıkladı.

Geçişin Nedeni

Öztürk, MHP'den ayrılıp İYİ Parti'ye geçişini, "Ben tek adam sistemine karşıyım. Tayyip Bey’i de çok severim. Ama bir karar verildiğinde Tayyip Bey’in onayı olmadan o karar verilmiyor" şeklinde ifade etti. Bu açıklama, onun siyasi görüşlerindeki değişimi ve tercihlerini yansıtıyor.

Siyasi Kariyeri

Faik Öztürk, sanat ve eğlence dünyasındaki kariyerinin yanı sıra, siyaset alanında da adım atmıştır. İYİ Parti’den Elazığ milletvekili aday adayı olarak siyasi kariyerine yön verdiğini açıkladı.

Faik Öztürk'ün bu kararı, özellikle Türk siyaseti ve medya dünyasında dikkat çekici bir gelişme olarak görülüyor. Kamuoyu, Öztürk'ün siyasi kariyerinin nasıl şekilleneceğini ve İYİ Parti içindeki rolünü takip etmeye devam ediyor.

FAİK ÖZTÜRK KİMDİR?

Astsubay çocuğu olması dolayısıyla farklı illerde ikamet eden Faik Öztürk, 13 Nisan 1962 tarihinde Elazığ’ın Ağın ilçesinde dünyaya geldi. Çankaya Lisesi'nde okuyan Öztürk, liseyi yarım bıraktıktan sonra Ankara'daki İstanbul yolunda bir fabrikada temizlik işine girdi. Bir buçuk sene sonra muhasebeye geçiş yaptı. 1982'de oradan ayrılırken, fabrikanın genel müdür yardımcısıydı.

Faik Öztürk, "Gönül Türküleri" adlı bir de albüm çıkardı. Öztürk, bu albümden elde ettiği geliri şehit ailelerine armağan etti. İkinci albümün gelirini ise kekemelere bağışladı.

Yaptığı bu işlerin yanında Ankara'da bazı işletmelerin sahibidir. Bunların yanı sıra, Dünya Bankası finanslı, yurt dışına ihraç işler yapmaktadır. Bazı firmaların Türkiye temsilcisi olarak askeriyeye malzeme teminleri de yapan Öztürk, Ankara Ticaret Odası’nda 3 dönemdir meclis üyeliği yaptı.

FAİK ÖZTÜRK ÖZEL HAYATI

Faik Öztürk, 1999 yılından bu yana şarkıcı Safiye Soyman ile beraber yaşamaktadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yılbaşı Çam Ağacı Süsleme Önerileri ve Çeşitleri

Yılbaşı Çam Ağacı Süsleme Önerileri ve Çeşitleri