Ankara
KAPALI
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
ANASAYFA DÜNYA Canlı Yayında Dehşet Anları: Siyasetçi Hasmı Tarafından Vuruldu

Canlı Yayında Dehşet Anları: Siyasetçi Hasmı Tarafından Vuruldu

Hindistan'ın Mumbai kentinde yaşanan korkunç bir olay, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Hintli bir siyasetçi, Facebook Live yayını sırasında eski bir siyasi rakibiyle buluştuğu anlarda vurularak öldürüldü.
yazar
Güven KOCAAVCI
390
GÖSTERİM

Canlı Yayında Dehşet Anları: Siyasetçi Hasmı Tarafından Vuruldu

Hindistan'ın Mumbai kentinde yaşanan korkunç bir olay, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Hintli bir siyasetçi, Facebook Live yayını sırasında eski bir siyasi rakibiyle buluştuğu anlarda vurularak öldürüldü.

Polis yetkililerinin verdiği bilgiye göre, Mumbai'nin Dahisar bölgesinde yaşanan trajik olayda, yerel iş insanı Mauris Noronha, Shiv Sena'nın eski siyasetçisi Abhishek Ghosalkar'ı kandırarak kendisiyle buluşmasını sağladıktan sonra vurularak hayatını kaybetti.

Olayın daha da üzücü bir boyutu ise, kısa süre sonra cesedi bulunan Noronha'nın, kendisinin de silahıyla vurulmuş olduğunun ortaya çıkmasıydı.

İnternette yayınlanan şiddet içerikli video görüntülerine göre, Ghosalkar ve Noronha, kameraya hitap ederek geçmişteki siyasi rekabetlerini geride bırakıp aralarındaki anlaşmazlıkları çözmeye karar verdiklerini belirtiyorlardı. Görüntülerde ikili, artık aralarının iyi olduğunu vurguluyor ve rahat bir şekilde konuşuyorlardı.

Ancak, dostça geçinen bu görüntülerin arkasında büyük bir trajedi yatıyordu. Noronha'nın beklenmedik ve acı dolu sonu, Mumbai'de derin üzüntü ve şok yaratırken, polis olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

Noronha'nın, kendi ofisinde çekilen videoda "Bugün bir araya gelip birlik olmaya karar verdik. Birlikte sari ve erzak dağıtmaya karar verdik" dediği duyuluyor.

Videoda Ghosalkar ise "Halkın iyileştirilmesi için birlikte çalışmak iyi bir karar. Çalışan ve ihtiyaç sahibi 300 kadına sari dağıtıyoruz. Birlikte çalışarak Kandarpada [Mumbai bölgesi] halkına hizmet edeceğiz. Bu kararı, dostluğumuzun ve işbirliğimizin yeni başlangıcı olan bu yeni yılda aldık" dedi.

Öte yandan 4 dakika 26 saniyelik videonun başlarında, Noronha'nın kalkıp odadan çıktığı görülürken Facebook Live oturumunun sona ermek üzere olduğu anlaşılıyor. Ardından Ghosalkar halen kadrajda görülürken 5 el silah sesi duyuluyor.

Polis yetkilileri hem Ghosalkar'ın hem de Noronha'nın yaraları nedeniyle olay yerinde hayatını kaybettiğini ve cesetlerinin otopsi için farklı hastanelere götürüldüğünü açıkladı.

Mumbai polis yetkilileri, cinayetle ilgili bir cinayet davası açma sürecinde olduklarını, Noronha olayındaysa kaza sonucu ölüm raporu tutulacağını söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Evlilik Kredisi Başvuruları: 15 Şubat'ta Başlıyor!

Evlilik Kredisi Başvuruları: 15 Şubat'ta Başlıyor!